AnasayfaHaberler Arşiv 9-15 Mayıs 2011 Faaliyet Raporu
18-05-2011
9-15 Mayıs 2011 Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 9 -15 Mayıs 2011 tarihleri arasında 2 bin 680 kişiye 788 bin 940 TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 788.940 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 131 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 567 Yardım Yapılan Fert Sayısı: 2680 Yardım Yapılan İller: Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kaysei, Kilis, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Saray Bosna, Siirt, , Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trablus, Trabzon, Yalova, Yozgat, Zonguldak Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.425 kişi Gıda yardımı: 89 aile Ev eşyası yardımı: 239 aile Adak kurban eti: 300 kg. et, 185 kg. kıyma Sıcak Yemek Projesi: 1.150 öğün Hoş Geldin Bebek Projesi: 500 Hoş Geldin Bebek Seti Yakacak Yardımı: 1.250 kg odun Misafirhane: 210 konaklama hizmeti Etkinlikler 9 okula çeşitli yardım malzemeleri gönderildi. Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği´ne giyim yardımı yapıldı. Erzurum ve Elazığ´da iki öğrenci yurduna 274 kg et gönderildi. Ankara´da bir engelli merkezine şeker ölçme aleti iletildi. 1 Kur´an Kursuna giyim yardımı yapıldı. Aksaray´da Huzuru Sevenler Derneği´ne giyim yardımı yapıldı. İstanbul, Adıyaman ve Antalya´da 3 hastane ve 2 derneğe hoş geldin bebek seti gönderildi. Libya afetzedeleri için yardım gönderildi.