AnasayfaHaberler Arşiv Ankara Şube Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
25-01-2007
Ankara Şube Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ankara Şubemiz 8. Olağan Genel Kurul Toplantısını 21 Ocak 2007 tarihinde Ankara Şube Merkezinde yaptı. Toplantı Genel Başkanımız Engin Yılmaz, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Halit Volkan Cengiz, Dernekler Dairesi Başkanı Şentürk Uzun, Radyo-Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, İstanbul Şube Başkanı Osman Acun ve Ankara Şube Genel Kurul Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda öncelikle Divan seçimi yapıldı. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları ve Kesin Hesap Bütçesi okundu, müzakere edildi ve oylandı. Tahmini Bütçe görüşmeleri de yapıldıktan sonra Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimde oybirliği ile bir önceki yönetimimizin aynen görevine devam etmesi kararı alındı. Buna göre, Şube Başkanlığına Mevlüt Koca, Başkan Yardımcılığına Necati Sungur, Muhasipliğe Mustafa Sancar, Sekreterliğe Sinan Kılıçkaya, Üyeliğe Dinçer Yetiş devam edecekler. Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Genel Kurul Üyelerinin dilek ve temennileriyle son buldu.