Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi, İdlib kırsalı ve İdlib’e yakın mahallerde dört tırlık gıda, temizlik, giysi, battaniye ve kömür yardımının dağıtımını gerçekleştirdi.
Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi, İdlib kırsalı ve İdlib’e yakın mahallerde dört tırlık gıda, temizlik, giysi, battaniye ve kömür yardımının dağıtımını gerçekleştirdi.
Üç gün süren yardım organizasyonunu Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi Bağışçı İlişkileri Sorumlusu Musa Balkan ile Mehmet Akif Çiftçi ve Yunus Reçber üstlendi. Bereket, El Muhabbet, Harbenush, Derhassan Bölgesi, Geshat vb. kamplarda kömür ve gıda başta olmak üzere battaniye, çocuklar için bot ve mont, oyuncak, hijyen seti ve temizlik malzemeleri kardeşlerimize ulaştırıldı. Geçen haftalarda bölgeye ulaşan patates ve battaniyelerin dağıtımı da ekibimizce yapıldı.
Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi Bağışçı İlişkileri Sorumlusu Musa Balkan Beyefendi gerçekleştirilen yardım çalışmalarına dair duygularını şöyle ifade etti:
“2011 yılı Kasım ayından bu tarafa devam eden iç savaşta; mağdur, kendi topraklarında sığınmacı ve mülteci konumuna düşmüş kardeşlerimizle hemhal olmak, ümmetin yetimlerinin başını okşamak ve hamiyetperver aziz milletimizin emanetlerini ulaştırmak bizleri fazlasıyla memnun etti. Elhamdülillah! Tırlar dolusu iyilik götürdük belki lakin kelimeler ile ifade edilemeyecek dualar yüklendik geldik. Öncelikle bizlere bu fırsatı veren Rabbimize hamd ediyor, çok kıymetli bağışçı ve gönüllülerimize şükranlarımı arz ediyorum.”
Yıllardır süren insanlık dramına karşı seyirci kalmamak adına, açılan yaraların sarılmasına katkıda bulunmak için “Suriye Kamplarına Yardım” yapabilir ve iyiliğin iyileştirici gücüyle komşu kardeşlerimizin derdine derman olabilirsiniz.