AnasayfaHaberler Arşiv Deniz Feneri Derneği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
30-04-2008
Deniz Feneri Derneği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Deniz Feneri Derneği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı´nda, Engin Yılmaz, yeni bir üç yıllık dönem için daha genel başkan seçildi
Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26.04.2008 Cumartesi günü yapıldı. Genel Başkan Engin Yılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada geçtiğimiz yılın faaliyetlerinden örnekler sundu, genel kurul üyelerine, bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür etti. Toplantıda yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet raporları, kesin hesap bütçesi müzakere edildi ve oylandı. Tahmini bütçe görüşülüp oylandı. Dernek tüzüğündeki bir madde, değişiklik için yapılan müzakereden sonra oylandı. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Üç yıllığına seçilen yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Engin Yılmaz İbrahim Altan Av. Mehmet Cengiz Recep Koçak Nurullah Bayhan Toplantının sonunda bir konuşma yapan Genel Başkan Engin Yılmaz, önceki Yönetim Kurulu üyelerinden Harun Kapıyoldaş ve Halit Volkan Cengiz´e, büyük özveri ile çalışan bütün personele teşekkür etti. 29 Nisan 2008