AnasayfaHaberler Arşiv Deniz Feneri Genel Kurul Üyeleri Bir Arada
18-03-2012
Deniz Feneri Genel Kurul Üyeleri Bir Arada

Genel Kurul Üyeleri, bir kahvaltı sofrası etrafında gerçekleşen buluşmada hasret giderdi. Deniz Feneri Konferans Salonu'nda devam eden programda Genel Başkan Av. Mehmet Cengiz bir konuşma yaptı. Cengiz konuşmasında 2011 yılında yapılan çalışmalardan, hayata geçirilen yeni projelerden, yaşanılan ilginç ve güzel olaylardan söz etti. Sonrasında kürsüye gelen Deniz Feneri Genel Sekreteri İbrahim Altan, üyelerle 2011 faaliyet raporunu paylaştı. Yurt içi ve yurtdışında yapılan yardımlara dair rakamları ve projelerin mahiyetlerini anlatan Altan kürsüyü Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak'a bıraktı. Koçak sunumunda Deniz Feneri'nin 2011 tanıtım faaliyetleri, medya iletişimleri, gönüllü toplantıları ve gezici giyim mağazaları konusunda bilgi verdi. Genel kurul üyelerinin de söz aldığı buluşmada iyilik haberleri paylaşıldı. Deniz Feneri'nin Ramazan Ağabey'i İbrahim Uğurlu'nun da katıldığı toplantı Dernek çatısı altında yapılan güzel işlerin artırılarak devam ettirilmesi dilekleri ile son buldu.