AnasayfaHaberler Arşiv Şube Olağan Genel Kurul Toplantılarımız Yapıldı
31-01-2006
Şube Olağan Genel Kurul Toplantılarımız Yapıldı

Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nin İstanbul, Ankara ve İzmir Şubeleri´nin Genel Kurul Toplantıları 29 Ocak Pazar günü yapıldı. Genel Kurul Toplantıları´nda Şube Başkanlarımız 2005 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdiler ve yapılan çalışmalar sine vizyon eşliğinde üyelere sunuldu. Sunumların ardından 2005 yılı faaliyetleri Genel Kurul üyelerince ibra edildi. Toplantılarda ayrıca 2006 yılı tahmini bütçeleri özetlenerek, yapılacak faaliyetler genel kurul üyelerine takdim edildi. İstanbul Şubesinin olağan genel kuruluna İstanbul Dernekler İl Müdürü Eyüp Ergür de katıldı. İzmir Şubesi´nde gerçekleşen yönetim kurulu değişikliği ile Ahmet Dağ görevini İsmail Gider´e devretti. Ankara Şube Genel Kurulu´na Genel Başkanımız Engin Yılmaz, İstanbul Şube Genel Kurulu´na Genel Başkan Yardımcımız Harun Kapıyoldaş, İzmir Şube Genel Kurulu´na Genel Muhasibimiz Halit Volkan Cengiz ve Genel Müdürümüz Muammer Özbek katıldılar. Ankara Şubemizin Genel Kurul Toplantısı´na katılan Genel Başkanımız Engin Yılmaz, 2005 yılı çalışmalarımızdan örnekler vererek, derneğimizin yurtiçi ve yurtdışında büyük beğeni topladığını, bunun da sorumluluklarımızı daha da artırdığını belirtti.