HESAP NUMARALARI
EN TR
HESABIM
BAĞIŞ YAP
Bağış Sepeti
Seçim yapılmadı
Bağışçı Girişi
ŞİFREMİ BİLMİYORUM
AnasayfaProjeler Abdullah Ertunç

Abdullah Ertunç

Hızlı Bağış Yap

Abdullah Bey evinin onarımı için yardımlarınızı bekliyor...

Abdullah Bey yıllar önce köyde geçirdiği kaza sonucu sol ayağından ameliyat olmuş. Fazla ayakta duramıyor ve ağır işler yapamıyor. Bu rahatsızlığı sebebiyle köyde çalışacak iş bulamıyor.

 

Eşi Nurdane Hanımın ise sol parmakları yanık, sol omuzda silahlı yaralanmadan dolayı %45 engelli raporu mevcut. Devletin malulen emeklilik ile verdiği 3 ayda 1000 TL ile geçinmeye çalışıyorlar. Nurdane hanım eve katkı olsun diye bazen hafta sonları Taşağıl kavşağındaki gözleme çadırında yevmiye ile çalışıyor.

 

Çiftin çocuğu var. İmkânsızlıktan 2 çocuğunu liseye gönderemiyor, açık lise okuyorlarmış. Diğer 2 'si ilkokula gidiyorlar.

 

Babadan kalma taş evde oturuyorlar. Evin hemen hemen her yerinde tadilat görmesi gereken yerler mevcut. Evin önü kötü durumda merdivenler korkuluksuz ve yıkılmaya yüz tutmuş. Derneğimizden talepleri evin bazı kısımları ve önünün yapılması. Yaklaşık 10.000 lira civarında masrafı olduğunu tespit ettiğimiz evin onarımı için yardımlarınızı bekliyorlar.

Paylaş
Proje ve TemsilciliklerProjelerimiz hakkında daha ayrıntılı
bilgi almak için lütfen kardeş
sitelerimizi inceleyiniz.