Barbaros Hayrettin Ortakalaycı

%100.71 7.000 TL

Oğluna tekerlekli sandalye alabilmek için 2 yıldır sokak sokak dolaşıp çöplerden mavi kapak toplayan anneye destek olun!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oturan 54 yaşındaki Narşah Hanım, geçirdiği trafik kazası sonrası yürüyemeyen oğlu 27 yaşındaki Barbaros Hayrettin'e akülü araba alabilmek için çöplerden plastik mavi kapak topluyor. 2 aydır cadde ve sokakları dolaşan anne, 10 bine yakın kapak topladı. Oğlu için her gün bıkmadan usanmadan sokaklara çıkan ve çöplerin içinden pet şişe kapağı toplayan Narşah Ortakalaycı'ya çevredeki esnaf da büyük destek veriyor. Deniz Feneri Antalya Temsilcisi aileyi bizzat ziyaret etti. Barbaros'un Bu dört duvar arasına sıkıştım, bir an önce dışarıya çıkabilmek, anneme kapak toplarken yardım edebilmek istiyorum diyor. Annesi Narşah Hanım ise Yürekte engel evladım; belli ki sizler ve bağışçılarınız bu engeli çoktan kaldırmışsınız ya da zaten o yüreklere engel hiç kurulmamış. Oğlumu dört duvar arasından çıkarmak için verdiğim çabada yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Eğer Barbarosuma yeniden el ayak olacak joistikli akülü engelli aracı teminimde yardımcı olabilir onun bir an önce dışarı çıkmasını sağlarsanız mutluluğum tarifsiz olur. Diyor. Barbaros'a standart bir akülü tekerlekli sandalye ulaştırıldı. Şu an kullanıyor ancak aracının, onun fizki yapısı ve engellilik durumuna uygun yeni bir araçla değiştirilmesi gerekiyor. Bu aracın bedeli de 7000 TL. Barbarosu tekrar hayata, sokağa, topluma katacak araç için Engelsiz Yüreklerin bir araya getireceği 7000 TL'ye ihtiyaç var. Haydi!
Önemli: bir Hayat Kurtar Projesine dahil edilen ihtiyaç sahipleri için belirlenen ve toplanan miktarın, ihtiyacın giderilmesinden sonra artması halinde, kalan kısım benzer ihtiyaç sahipleri için kullanılmaktadır.

Toplam

Zekat Hesapla

Zekat Hesaplama Sonucu

* Bu hesaplama 22-06-2025 06:01:58 tarihindeki piyasa verileri kullanılarak yapılmıştır

Varlıklarınız

Borçlarınız