Hiç olmazsa kimseye muhtaç olmadan gezip dolaşacağı imkanlara onu kavuşturmamız için bizden destek bekliyor.
Yüzyıl önce aramıza sınırların çizildiği, fakat yürek bağlarımızın hiç kopmadığı yerlerden, Osmanlı yadigarı, Üsküp’ten bu çağrı. Vakti zamanında el ele dolaştığımız çarşılardan, bir yardım eli bekliyor kardeşimiz. Şar dağının eteklerinden ve Vardar ırmağının serinletici ikliminden bir dua almak, bir gönül yapmak için ne dersiniz.
Elham daha genç, yemyeşil Balkan coğrafyasında koşup oynayacak çağlarında, henüz 20 yaşında. Ne yazık ki tekerlekli sandalyeye mahkum.
Bizden isteği, bir akülü tekerlekli sandalye.
Hastalığın kendisinin özgürlüğünü kısıtladığını düşünüyor. Hiç olmazsa kimseye muhtaç olmadan gezip dolaşacağı imkanlara onu kavuşturmamız için bizden destek bekliyor.