Emel Ö.

%48.1 135.000 TL

Barınma Yardımı

Uzun uzun yaz ne olur dedi,

Kelimeler cümleleri bağlasın ayrılığa inat.

Uyaklar ahenkle aksın coşkun bir nehir gibi,

Anlamlar yalnızlığı yalnız bırakan manalı kalabalıklarda bulsun kendini.

S/özümüz hep azla çoğu anlatmaktan yana olsa da,

Şiirin de şanındandır dize dize k/aleme dinletmek yürek sesini.

İmtihanı yalnızlık olan ama yüreğinde o duyguyu hiç barındırmayan bir çınar Emel Abla. Elli sekizinden gün alan ablamız altı aylıkken çocuk felci geçirmiş ve hem ortopedik engelli ve tekerlekli sandalyeye bağımlı hem de uyku apnesi var ve makineye bağlı uyumak zorunda. Daha önce eşi ve kızıyla İstanbul’da yaşayan ve şimdi sekiz yıldır Antalya'da oturduğu dükkandan bozma evinden sırf kirayı güvendiği için elden ödediği emlakçının fahiş fiyat artış talebini tek geliri engelli maaşı olduğundan karşılayamam dediğinden tahliye edilmek üzere.

Kendisine bu kış günü bu sıkıntıları yaşatan kişiyle hukuki mücadelesi sürüyor olsa da çıkan tahliye kararına uymak ve evi boşaltmak zorunda.

Hem hukuki süreçte hem de yeni düzen kurmasına destek olmaya çalışan ve konuyu yapılan haberlerden duyup bize emanet eden sizler gibi BHK Projesinin bağışçısı gönlü güzel ağabeylerimiz sayesinde haberdar olduğumuz “Gidecek bir yerim yok…Kızım babasıyla yaşıyor, ona gideyim desem biliyorum ikinci gün boğazıma dizilecek lokmalar ki zira daha önce olduğu gibi aç karnını ben doyuruyorum diyecek babası. Burada bilirler severler beni, aş evinden yemek gelir, çok zorda kalsam, yetişir komşular.” diyen Emel Abla yıl bitmeden yeni düzenine kavuşacak inşallah.

Toplam

Zekat Hesapla

Zekat Hesaplama Sonucu

* Bu hesaplama 10-02-2025 12:24:15 tarihindeki piyasa verileri kullanılarak yapılmıştır

Varlıklarınız

Borçlarınız