N. Şen

%100 5.000 TL

En azından bir sürelik barınma ihtiyacını giderebileceği yardımı sizlerin katkılarıyla ona ulaştırmak istiyoruz.

N. Bey 41 yaşında, yıllarca sözleşmeli olarak öğretmenlik yapmış. Hastalığı nedeni ile emekli olamadan öğretmenliği bırakmak zorunda kaldığı için sosyal hakları yok.

Sedef hastalığı ile 24 yıldır mücadele ediyor. Hastalığının el ve yüz kısmında yüksek derecede ilerlemiş olması herhangi bir işte çalışmasına engel oluyor. İlerlemiş sedef hastalığına bağlı %40 engelli raporu var ve bunun için devlet tarafından aylık 300 TL maaş bağlanmış. Ancak bu para ne geçinmesine ne de kirasını ödemesine yetiyor. Kirasını ödeyememesi sebebiyle ev sahibi de evden çıkartıyor.

Son çare olarak Deniz Feneri’nin kapısını çalan N. Bey’in acil desteğe ihtiyacı var. En azından bir sürelik barınma ihtiyacını giderebileceği yardımı sizlerin katkılarıyla ona ulaştırmak istiyoruz.

Toplam

Zekat Hesapla

Zekat Hesaplama Sonucu

* Bu hesaplama 20-06-2025 19:59:30 tarihindeki piyasa verileri kullanılarak yapılmıştır

Varlıklarınız

Borçlarınız