Nihal S.


Sabır umut yüklüdür!
İnsan kaçamaz kendinden,
Ne yana giderse gitsin ona çıkar yol.
Kimi deve eder pireyi beslenir şikayetten,
Kiminin sabra vesile en ağır imtihanları, yen içinde kalır kırılsa da kol.
Nihal Abla 11 yaşında ve %98 serabral palsi (beyin felci) hastası özel evladı ile 80 yaşındaki babasına adamış kendisini ki üç ay önce kaybettiği annesine de yıllarca bakmış hasta yatağında.
Derdi veren Hüda diyerek fazla söze hacet bırakmıyor evladına hem anne hem baba olan bu yürekli kadın. Kızının yüzündeki tebessüm ile babasının hayır duasını servet sayan ablamızın yolu sık sık hastaneye ve rehabilitasyon merkezine düşüyor. Maalesef Meryem yemek yiyemiyor ve özel bir yöntemle mideye bağlı serumla besleniyor. Yaşına göre kilo ve gelişimi çok az. Oturamadığı için özellikle tedavi ve eğitime giderken çok zorluk yaşıyor.
Sabırla umudunu hiç kaybetmeyen ablamızın bu sorununu çözmek ve dahası Meryem kızımızı rahat ettirmek için bu hastalıkla sınanan yavrularımıza özel tasarlanmış bebek arabalarından ulaştırmak niyetimiz kendilerine.
Hem güzel bir sürpriz olsun hem de olur ya uzun sürerse tedarik aşaması diye şimdilik söylemedik kendilerine.