HESAP NUMARALARI
EN TR
HESABIM
BAĞIŞ YAP
Bağış Sepeti
Seçim yapılmadı
Bağışçı Girişi
ŞİFREMİ BİLMİYORUM
AnasayfaProjeler Yetim Bağışı

Yetim Bağışı

TL

Savaş, doğal afet, kuraklık ve yoksulluk nedeniyle yetim kalan çocuklara destek oluyoruz.

"Bir Yetim Büyütüyorum" adlı yetim projemiz kapsamında dünyanın farklı bölgelerinde binlerce yetimi sürekli takip ediyor ve onlara destek oluyoruz. Savaşlar, kuraklık, yoksulluk ve felaketlerin yaşandığı dünyada yetim kalan çocukların sayısı Unicef'in son raporuna göre 200 milyona yaklaştı ancak bu sayı gayr-i resmi kaynaklara göre 400 milyona yakın!


Deniz Feneri Derneği’nin yetim çalışmaları Arakan'dan Somali'ye kadar dünyanın bir çok yerinde yıllardır devam ediyor. Daha önce yaptığmız "Sri Lanka Yetimhanesi" ve "Gazze Selam Anaokulu" bu desteklerden bazıları. 


Yüzyılın İyilik Hareketi Deniz Feneri'nin yetim çalışmaları yetim çocukların kendi yaşıtları gibi normal şartlarda büyümesine ve yaşamasına fırsat sağlıyor. Ayrıca yetim ailelerini de destekleyerek, yetimlerin kendi yuvalarında yetişmeleri için gayret gösteriyor. Derneğimiz, bugüne kadar bağışçılarının desteğiyle onbini aşkın yetim çocuğu desteklerken, geriye kalan on binlerce çocuğu da hayırsever bağışçılarıyla buluşturmayı hedefliyor.


“Bir Yetim Büyütüyorum” sloganıyla Türkiye ve dünyanın farklı coğrafyalarında 350 TL karşılığında yetimlere hami bularak şefkate muhtaç çocuklarımıza destek oluyoruz. Ayrıca “Dünya Yetimler Günü” olarak kabul edilen her Ramazan’ın 15’ci günü derneğimiz, 3 kıtada onlarca ülkede yetim sofraları kurup, gıda dağıtımı yaparak ve yetimlere bayram harçlığı da dağıtarak yetimlere yardımcı oluyoruz. 

 


Dileyen bağışçılarımız ayda 350 TL bağış yaparak Türkiye dahil diledikleri bir ülkedeki yetim bir çocuğa destek verebilir, ya da “YETIM” yazıp 5560’a SMS göndererek 25TL’lik katkı sağlayabilir.

 

İlgili Haberler
1001 Çocuk 1001 Dilek

1001 Çocuk 1001 Dilek

Üniversiteli gençlerle birlikte 1001 Çocuk 1001 Dilek kapsamında çocukların dileklerini gerçekleştirdik.

Darülaceze Ziyareti

Darülaceze Ziyareti

Genç iyilik ve Yetim gönüllülerimiz "Darülaceze"yi ziyaret etti. Darülaceze sakinlerinin gönüllerini aldılar.

Bayramda 70 Çocuğumuza Kıyafet

Bayramda 70 Çocuğumuza Kıyafet

Kurban bayramı döneminde "Bayramlık" etkinliğimizde toplam 70 çocuk kendi beğenilerine göre bayramlık kıyafetlerine kavuşturuldu. Bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Çocuklar İçin Sinema Günü Etkinliği

Çocuklar İçin Sinema Günü Etkinliği

"Sinema Günü" etkinliğimizle çocukları sevindirdik! Etkinlik sonucunda 35 çocuğumuza kitap ve Ülker sponsorluğunda gönderilen çikolata kutusu hediye edildi.

Deniz Feneri ve Ülker İyilikle Buluştu 160 Yetim Çocuk Hayallerine Kavuştu

Deniz Feneri ve Ülker İyilikle Buluştu 160 Yetim Çocuk Hayallerine Kavuştu

Ankara'da ihtiyaç sahibi yetim çocuklara yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bisiklet ve bayramlık hediye edildi.

Pakistan'dan Yetim Çocukları Sevindiren Ziyaret

Pakistan'dan Yetim Çocukları Sevindiren Ziyaret

Pakistan Lahor Gümrük Müsteşarı Dr.Asif Mahmood Jah Yetim Çocuklar için harçlık dağıttı.

Yetimlere Oyuncak Organizasyonu

Yetimlere Oyuncak Organizasyonu

Bir organizasyonla daha 100 yetim çocuğun yüzü güldü.

Yetim Atölye Çalışması

Yetim Atölye Çalışması

Yapmış olduğumuz atölye çalışmaları ile yetim kardeşlerimizin yüzünü güldürdük. Desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Togo'da Yetimlerin Yüzü Güldü

Togo'da Yetimlerin Yüzü Güldü

Togo Cumhuriyetin'de bağışçılarımızın destekleri ile 10 büyükbaş adak kesildi ve ailelere dağıtıldı.

Yetimin Elinden Tut

Yetimin Elinden Tut

Başta ülkemiz olmak üzere dünyanın dört bir tarafındaki yetimlere bağışlarınızı ulaştırıyoruz.

Dünya Yetimler Günü'nde Yetimlerimizle iftarda Buluştuk

Dünya Yetimler Günü'nde Yetimlerimizle iftarda Buluştuk

Dünya Yetimler Günü"nde, Deniz Feneri Derneği tarafından 200 yetime iftar verildi.

DENİZ FENERİ'NDEN YETİMLERE BİSİKLET

DENİZ FENERİ'NDEN YETİMLERE BİSİKLET

Deniz Feneri Derneği  yetim çocuklara yönelik düzenlediği kampanyada hayırseverlerin katkısıyla  100 çocuğa bisiklet hediye etti.

Yozgat’ın Yetimlerini Yozgatlılarla Buluşturduk

Yozgat’ın Yetimlerini Yozgatlılarla Buluşturduk

Deniz Feneri Derneği "Bir Yetim Büyütüyorum" projesi için Yozgat’ta bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Paylaş
Proje ve TemsilciliklerProjelerimiz hakkında daha ayrıntılı
bilgi almak için lütfen kardeş
sitelerimizi inceleyiniz.