Fas Depremi Acil Yardım

Faslı depremzede kardeşlerimiz acil yardımlarınızı bekliyor.

Fas'ta 8 Eylül gecesi merkez üssü Marakeş kentine bağlı El-Huz bölgesi olan 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gün geçtikçe depremin sonuçları daha da belirgin hale geliyor.

Depremin başkent Rabat başta olmak üzere Kazablanka, Meknes, Agadir ve Fes kentlerini de etkilediği yetkililer tarafından bildirildi.Binlerce kişinin yaşamını kaybettiği depremde yaralı sayısı giderek artıyor. Bölgede acil yardıma ihtiyaç var.

Faslı kardeşlerimize Battaniye Yardımı için 1.100 TL, Gıda Yardımı için 1.350 TL ve Çadır Yardımı için 8.000 TL bağış yapabilirsiniz.

SMS ile yardımı için AFET yazıp 5560’a göndererek 25 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Deniz Feneri Derneği olarak deprem bölgesinde çalışmalarımızı başlattık. Sizlerin de yapacağı bağışlarla kardeşlerimizin elinden tutabilir, zor günlerinde onlara destek olabiliriz.

Deprem bölgesinde acil olarak ihtiyaç duyulan şeyler arasında battaniye, gıda ve çadır yer alıyor. Bölgede bu ihtiyaçları karşılamak üzere çalışmalarımızı başlattık. Sizler de zor günler geçiren Faslı kardeşlerimize yardımda bulunmak için battaniye, gıda yardımı ve çadır bağışlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kod Gönder

Toplam