Haberler

Deniz Feneri Ankara'da Yetim Çocuklar ile Bayramlaştı

22-09-2015

“Genç İyilik” Projesiyle Deniz Feneri’nin yardım çalışmalarına aktif destek veren üniversiteli gençler bu bayram yetimleri sevindirdi.



Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi’nin Ankara Pursaklar’da bulunan merkezinde düzenlediği organizasyonda, Deniz Feneri Genç İyilik projesinin gönüllü gençleri, yetim çocuklara bayram hediyelerini teslim etti.



Programa Togem (Toplumsal Gelişim Merkezi) Başkanı Ayten Aydın, Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, basın mensupları, veliler, yetimler ve aileler katıldı.



Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Deniz Feneri Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, Genç İyilik projesi ile gençlerin yardımlaşma duygularını harekete geçirmeyi planladıklarını söyledi. Kunt ayrıca, yetim çocukların her zaman özel bir yeri olduğunu belirterek Bir Yetim Büyütüyorum projesi ile de yurtiçinde ve yurtdışında yetimlere destek olmaya devam ettiklerini bildirdi.

\"deniz

Programda 75 yetim çocuğa bayramlık hediyeleri verildi.


Gönüllü bir organizasyon şirketinin balonlarla süslediği ve palyaçolarla şenlendirdiği alanda etkinliğe katılan yetimler, hem gönüllerince eğlendi hem de yepyeni bayramlıklara kavuştu.

Toplam