Haberler

Deniz Feneri Derneği'nden Sandıklı Belediyesine Ziyaret

02-04-2015

Deniz Feneri Derneği, Afyon Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.

Deniz Feneri yetkilileri ziyarette Başkan Mustafa Çöl'e Derneğe yaptığı katkılardan dolayı bir plaket takdim etti. Ziyarete Deniz Feneri Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Yıldız ve Turgut Durmuş, Osman Şanlıurfa Temsilcisi Osman Gerem, Ege Temsilcisi Harun Ege, Deniz Feneri’nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, Program ekibinden Ferdi Gümüş, Deniz Feneri Sandıklı gönüllüsü Hasan Coşar ve Vali Yardımcısı Osman Akbaş katıldı.

Deniz Feneri Derneği Sandıklı gönüllüsü Hasan Coşar konu ile ilgili olarak şunları söyledi; "1998 yılından beri faaliyet gösteren Deniz Feneri Derneği adına, Başkan Mustafa Çöl'e göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar destek taleplerimizi geri çevirmedi. İnşallah bundan sonra da Deniz Feneri Derneği olarak Sandıklı’da yapacağımız yardım faaliyetlerinde kendisinin desteğini göreceğiz “dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları söyledi; "Deniz Feneri Derneği'nin nazik ziyareti için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Konu yardım olunca bizler her zaman hazırız. Belediye olarak yardım faaliyetleri öncelikli konularımızın başında geliyor. Sandıklı Belediyesi olarak bundan sonra da yardım faaliyetlerimiz artarak devam edecek. İhtiyaç sahiplerinden alacağımız hayır duaları bizim için paha biçilmez bir değerdedir. Bu sebepten dolayı Deniz Feneri Derneği'nin Sandıklı'da bundan sonra da yapacağı faaliyetler ve organizasyonlar için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.“

Ziyaret karşılıklı fikir alış verişi ile son buldu.

Toplam