Haberler

Deniz Feneri'nden Terör Mağdurlarına Yardım Eli

09-04-2016

Terör mağdurları için "Deniz Feneri Derneği’nden Gönül Köprüsü" adı altında yardım kampanyası düzenlendi…

Temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan ve binlerce kişiye yetecek miktardaki gıda ve giyim paketleri PKK teröründen kaçan mağdur ailelere dağıtıldı.

Peynir, zeytin, salça, bulgur, yağ, makarna, helva, şeker ve çay gibi gıda ürünlerinin yanı sıra giyim kuşam malzemeleri iki araç ve Deniz Feneri gönüllülerinden oluşan ekip tarafından ailelere ulaştırıldı.

ŞANLIURFA DENİZ FENERİ AYAKTA

Yardım paketlerinin, sokağa çıkma yasağının uygulandığı terör bölgelerinden göç ederek kentin değişik noktalarına yerleşmek zorunda kalan ailelere, oluşturulan liste doğrultusunda ulaştırıldığını dile getiren Deniz Feneri Şanlıurfa Temsilcisi Osman Gerem, "Yardım malzemelerini alan PKK terörü mağdurları derneğimize teşekkür etti. Bu bölgedeki ihtiyaç sahiplerinin ve sorunların farkındayız ve daha fazla mağduru sevindirmek için bütün imkânlarımızı zorlayacağız" diye konuştu.

Yardım götürülecek aileleri önceden tespit ederek bir liste oluşturduklarını dile getiren Deniz Feneri yetkilileri, yardımları ailelerin adresine teslim ettiklerini kaydetti.

Deniz Feneri yetkilileri ve iyilik gönüllüleri, "Amacımız, ülkemizin bu zor günlerinde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermektir" ifadesini kullandılar.

Toplam