Haberler

Deniz Feneri'nden Teşekkür

16-09-2016

Kurban2016 organizasyonumuza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.

Deniz Feneri Derneği hayırsever bağışçılarının kurban vekâletlerini İslami kurallara uygun olarak yerine getirdi.

Kesim sırasında Deniz Feneri görevlileri, veteriner hazır bulundu.

Kurban etleri ülkemizin dört bir yanındaki dul, yetim ve öksüzler başta olmak üzere, Deniz Feneri tarafından yoksulluğu tespit edilmiş on binlerce aileye dağıtılıyor.

Türkiye dahil 33 Ülkede Kurban Kesimi yapan Deniz Feneri bu yıl, Çad, Etiyopya, Fildişi Sahili, Gana, Kenya, Moritanya, Nijer, Somali, Sudan, Tanzanya, Uganda, Afganistan, Bangladeş, Endonezya, Filipinler, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Pakistan, Sri Lanka, Tayland-Patani, Arnavutluk, Bosna, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Filistin, Irak, Lübnan, Suriye, Yemen'de kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Kurban bayramı boyunca yaklaşık 300.000 kişi kurban etinden istifade etti. Kurban Kesim Bilgilendirmesi Deniz Feneri, bağışçılarını kurbanlar kesilir kesilmez sms ile bilgilendirdi. Kurban bayramı sonrasında ise kurban kesim sertifikası ve yurt içi kesimlerde kurban kesim görüntüleri de ulaştıracak.

Tüm hayırseverlere bağışları için teşekkür ediyoruz.

Bir teşekkürde mübarek kurban bayramında, evlerinden ve sevdiklerinden uzakta, mazlum coğrafyadaki kardeşlerinin yanında, onların bayram sofralarına ortak olan, verdiğiniz emanetleri sahiplerine ulaştırmada aracı olan Deniz Feneri'nin gönüllülerine ediyoruz. Rabbim nice kurbanlar göstermesi duasıyla...

Toplam