Haberler

Deniz Feneri'nden Yetim Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

25-04-2015

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı münasebetiyle, Antalya'nın yetim çocukları ile birlikte Göynük'te bulunan Dino Parkı ziyaret edildi. Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliğinin düzenlediği program kapsamında 40 yetim çocuk geziye götürüldü.

Çocuklarla birlikte gerek Dino Parkta, gerekse Konyaaltı sahilinde, Güney Sofrası Resteurant'ta ve dernek merkezinde çok neşeli anlar paylaşıldı. Dino Park’ta dinozorlar hakkında detaylı bilgi alan çocuklar, park içerisindeki oyun ve etkinlik alanlarında gönüllerince eğlendiler.

Yetim çocukları misafir eden Dino Park’ın sahipleri çıkışta çocuklara çeşitli hediyeler sunarak uğurladılar. Çocuklarımız adına Dino Park sahiplerine çok teşekkür ediyoruz.

Dönüşte muhteşem ikramları ile çocukların karnını doyurup, yine oyuncaklar hediye ederek uğurlayan Güney Sofrası sahibi Ali Bey’e ise ayrı bir minnet borcumuz var, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.

Tüm bunların yanı sıra, sabahtan itibaren, çocukların tüm ihtiyaçları ile ilgilenen, gezi boyunca onları mutlu etmek için üstün çaba sarf eden ve de çocuklarımıza kek, meyve suyu, dondurma ve çikolata ikram ederek onların yüzlerini her daim güldüren Deniz Feneri Derneği Antalya Gönüllülerimiz Mehmet Durmaz, Gülşah Zeybek, Ayça Özkök, Rukiye Uysal, Elif Erdoğan ve personelimiz Atilla'ya ve fotoğraflar için Demet Yürek ve Serap Memik'e ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ayrıca ulaşımda bize destek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlyas Çopur’a ve Belediye Başkanımıza da teşekkür ederiz. Çocuklarımızın sevindirilmesine katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun.

Toplam