Haberler

Deniz Feneri'nin İyilik Işığı Kayseri'ye Ulaştı

11-10-2016

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Kayseri’debulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim, eşya ve nakit yardımları yapıldı.

Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları veyürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.


Dernek, köy köy kasaba kasaba yoksul ailelere ulaşmayı sürdürüyor. Başvuru yapan ailelertitizlikle araştırıldıktan sonra, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor.


Dağıtımlar kapsamında, Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından, Kayseri’den yardım başvurusunda bulunan ve sosyal incelemeleri yapılarak yardıma uygun olduğu tespit edilenihtiyaç sahibi 230 aileye gıda, 186 aileden 1044 ferde giysi, biraileye eşya ve 5 aileye nakit yardımları ulaştırıldı. Dağıtılan yardımların toplam tutarı: 197.240.86 TL


Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamada; ihtiyaç sahibi ailelere imkanlar ölüsündeyardımcı olmaya çalışıldığı belirtilerek, "Hedefimizde daha çok mağdura ulaşmak, daha çok aileye yardım dağıtmak ve daha çok iyilik yapmak var” denildi.

Toplam