Haberler

İbrahim Ahıska ve Ailesi Bayrama Hazırlandı

30-09-2014

Kendisi ve eşi bedensel engelli olan İbrahim Ahıska ve ailesinin hayatı Deniz Feneri’nin destekleriyle daha da güzelleşti.

Kendisi ve eşi bedensel engelli olan İbrahim Ahıska ve ailesinin hayatı Deniz Feneri’nin destekleriyle daha da güzelleşti.

İbrahim Ahıska evli ve iki çocuk babası bir vatandaşımız. İbrahim Bey 2 yaşındayken Ankara’da bir hastanede yapılan yanlış bir iğne sebebiyle belden aşağısı felç olmuş. Felç sebebi ile yürüyemeyen ve büyük zorluk çeken İbrahim Ahıska’nın günlük hayatı, Deniz Feneri’nin verdiği akülü araba ile kolaylaşmış, güzel hale gelmiş.

Eşi de kendisi gibi bedensel engelli olan İbrahim beyin; küçük kızı epilepsi hastalığıyla mücadele ediyor. Hastalık ve engeller sebebiyle normal bir hayat sürmekte güçlük çeken aile, Deniz Feneri görevlileri tarafından evinden alınarak getirildikleri Deniz Feneri giyim mağazasında bayramlıklarını seçtiler.

Annesi ve babasıyla Deniz Feneri’nin Zeytinburnu’ndaki Genel Merkezinde bulunan giyim mağazasına gelen Nisanur ve kardeşi Zeynep’in bayramlıklarını seçerken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Bayramlık giysilerini gönüllülerince seçen aileye, gıda, kırtasiye ve temizlik malzemesi yardımları da verildikten sonra, Deniz Feneri görevlileri tarafından evlerine götürüldüler.

Kurulduğu günden bu güne içerisinde birçok iyilik hikâyesi barındıran Deniz Feneri, ışığa ihtiyacı olan mağdurlara yetişmeye devam edecek.

Toplam