Haberler

İftar Soframız Bu Kez Filistin'de Kuruldu

13-07-2015

Ramazan ayı boyunca Türkiye’de ve dünyada birçok yetim iftarı düzenleyen Deniz Feneri bu kez Filistinli yetimler için sofra kurdu.

Gazze Cebaliye’deki iftara çoğunluğunu Filistinli yetimler ve ailelerinin oluşturduğu 600 kişi katıldı. Buluşmada 126 yetim çocuğa 100’er TL bayram harçlığı da dağıtıldı.

Deniz Feneri Derneği Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Yavuz İnan’ın açıklaması; “Bereket, barış, birlik ve beraberlik sofralarımızı dünyanın 20 ülkesinde ve Türkiye’de çok sayıda şehirde kurduk. Ramazan ayının kalplerimize yağdırdığı güzellikleri taşıdık Patani’ye, Moro’ya, Bosna’ya ve diğer ülkelere. Dilini, örf ve geleneklerini bilmediğimiz topraklarda sofralar kurarak, hayırseverlerimizin iyiliklerini sunduk.

Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız bu kıymetli günlerde ve gecelerde son iftar soframızdan birisini Filistinli yetim kardeşlerimiz için açtık. Deniz Feneri Derneği kurulduğu günden bu yana maddi ve manevi olarak Filistinli kardeşlerimizin yanında oldu, onlara kardeşçe destek vermeye devam edeceğiz.”

\"filistin_iftar\"

Toplam