Haberler

İHL Öğrencilerinden Suriyeli Mazlumlara Soba Yardımı

06-01-2015

Ankara bulunan Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendi aralarında topladıkları paraları Suriyeli ailelere soba yardımı olarak ulaştırılmak üzere Deniz Feneri’ne bağışladı.

Ankara Yenimahalle’de bulunan Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendi aralarında topladıkları paraları Suriyeli ailelere soba yardımı olarak ulaştırılmak üzere Deniz Feneri’ne bağışladı.

Deniz Feneri Derneği’nin Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım organizasyonları, iç savaşın başladığı günden bu yana aralıksız devam ediyor. Dernek, Suriyeli mazlumlara yönelik desteklerine içinde bulunduğumuz soğuk kış günlerinde battaniye, botve soba gibi yardım malzemeleriyle devam ediyor.

Deniz Feneri, Suriyeli mağdurların kış ayını daha rahat ve sıcak bir şekilde geçirmeleri için şube ve temsilcilikleri aracılığıyla hayırseverleriyardıma çağırıyor.

Deniz Feneri’nin Suriyeli aileler için başlattığı yardım projelerine dün olduğu gibi bugün de hayırseverler destek olmaya devam ediyor.

Suriyeli kardeşlerimizin daha sıcak bir kış geçirmesi için yürüttüğümüz soba projesineen anlamlı desteklerden biri de Ankara Yenimahalle’de bulunan Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden geldi. Öğrenciler harçlıklarından ayırarak biriktirdikleri paralarıokullarına gelen Deniz Feneri görevlisine teslim ettiler.

Öğrencilerin bağışlarının alındığı sırada Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ayşenur Sığırcı’nın bir adet bileziğini çıkararak Suriyeli mazlumlar için bağışlaması duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yaptıkları bağışlardan ötürü teşekkür ederiz.

Toplam