Haberler

Şefkat Koleji Öğrencileri Somali'de Su Kuyusu Açtırdı

29-12-2015

Okul çağındaki çocuklara iyiliği aşılama amacıyla yürüttüğümüz İyilik Okulu Projesi kapsamında Şefkat Koleji öğrencileri Somali’nin başkenti Mogadişu’da su kuyusu açtırdı.

Geçen yıl başlayan İyilik Okulu projesi ile okullarda iyiliği anlatmaya devam ediyoruz. Yardımlaşmayı ve iyiliği Deniz Feneri’nin 20 yıllık tecrübesinden kesitler dinleyen çocuklar, yardıma muhtaç insanlar için vakit kaybetmeden harekete geçmek istiyor.

İyilik Okulu projesiyle atılan iyilik tohumları yeşermeye başladı. Şefkat Koleji Gaziosmanpaşa Şubesi Genel Müdürü Ahmet Türkben’in teşvikiyle geçtiğimiz Haziran ayında buradaki öğrencilerin bağışlarıyla Somali’de bir su kuyusu açıldı.

Tamamlanan su kuyusunun fotoğraflarını okula götürüp bu güzel adımın destekçileri olan öğrencilerle paylaştık. Küçük yaşta yürekleri şefkat dolu olan Şefkat Koleji öğrencilerine Somali Müslümanları adına teşekkür ederiz.

Programın sonunda İletişim Koordinatörümüz Recep Koçak, Şefkat Koleji Müdürü Ahmet Türkben'e bir teşekkür plaketi takdim etti.

Toplam